20180309 Kuukausikokous

Etusivu / Kuukausikokoukset / 20180309 Kuukausikokous

LC Jaala Kuukausikokous 9.3.2018
Liikasenmäki
Klo 19 alkaen

1. Pres Vainio avasi kokouksen

2. Todettiin läsnäolijat

3. Reijo Valkeapää ja Pekka Valkeapää valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

4. Saapuneet kirjeet:
- SM Mölkky Kausalassa
a. Ravilinnan Saharan kentälle lauantaina 26.5.2018 alkaen klo 10.00 Mölkkykilpailut käydään perinteisesti 4-henkisin joukkuein ja ohessa heitetään myös muita kilpailumuotoja. Ilmoittautumiset 4.5.2018 mennessä osoitteeseen hannu.te.laaksonen@gmail.com Joukkue pyritään saamaan tapahtumaan, Pekka Valkeapää kokoaa joukkueen.
- D-piirin kokoukset huhtikuun lopulla
- Piirisihteeriltä infoa kokouksista
- LC Luumäki 60-v, kutsu tullut. 19.5 Hotelli Salpassa. Virallinen kutsu tulee myöhemmin.
- Hemmilä on käynyt Sri Lankassa katsomassa kouluhanketta
- Piirikuvernöörin tiedote, Kirves jää sairaslomalle.
- Lohkon puheenjohtajan tervehdys.
- Markkinoille fillaripianisti ottanut yhteyttä mahdollisuudesta tulla esiintymään, hallitus esittää että kysytään Aatu Itkosta

5. Toimikunnat:
a. Jäsen- ja ehdollepanotoimikunta: Paavo Valkeapää esitteli Juho Riihimäen ja Markku Paavolainen Harri Suikkasen. Pres. Vainio esitteli Paavo Kuusiston. Jarkko Kyöstilä mukana maaliskuun kokouksessa.
b. Liikasenmäki: Kattopeltitalkoita odotellessa, viikolla iltaisin talkoot. Sihteeri laittaa infon päivästä. Pellit kun on saatu katolle niin sihteeri ottaa yhteyden museovirastoon saunan osalta. Frisbeegolfradasta on päivitettävä kartta tarkemmaksi, kahta koria on siirrettävä, kiekot lentää pellolle. Simo tuo kopiokonetulostimen Liikasenmäelle.
c. Markkinatoimikunta: Markkinoille on suunnitteilla ruokakatu sähkötolppien luokse. Selvä pääsisäänkäynti on tulossa parkkipaikalta alueelle. Isompi teltta on tulossa heti sisäänkäynnin viereen. Kimmo Ylitalo kertoi maaliskuun kuukausikokouksessa väliaikaisen sähkökaapin/työmaakeskuksen mahdollisuudesta, 360€ hintana. Antti Borg ei voi enää päivittää toukokuun jälkeen karttaa. Markkinoille fillaripianisti ottanut yhteyttä mahdollisuudesta tulla esiintymään, hallitus esittää että kysytään Aatu Itkosta. Pres. Vainio kysyy Aatu Itkosta.
d. Aktiviteetti- ja juhlatoimikunta: Pilkkikisoissa 82 osallistujaa, kilpailijat olivat tyytyväisi paikkaan ja järjestelyihin, kalasaalista olisi saanut tulla enemmän.
e. Taloustoimikunta: Rahaa tilillä n. 5600€ laskuja sisällä n. 750€, pilkkikisat menivät plussalle, ei paljoa mutta kuitenkin. Pauli Ollikalla pohjakassa 300€ tapahtumia varten.
f. Joulujuhlatoimikunta: -
g. Nettitoimikunta: Ei mainittavaa, pilkkikisoista tulee infoa sivuille
h. Lipunkantajat: -

6. Muut asiat:
a. Palveleva Leijona-lehdet ovat tulleet jaettavaksi kaikille.
b. Mahdollisia muutoksia on tulossa piirin toimintahenkilöihin.
c. Piirin vuosikokous pidetään huhtikuun lopulla.
d. Liiton vuosikokous on tulossa myöskin, Lions-talon kohtalo esillä siellä.

7. Pres Vainio päätti kokouksen 20:02

Presidentti Sihteeri

Pöytäkirjantarkastaja Pöytäkirjantarkastaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *