Jaalan Markkinat

Etusivu / Jaalan Markkinat

Markkinat 2018

Jaalan Markkinat onnistuivat hienosti. Sää suosi ja nähtiin vielä hieno DC-3:n ylilento. Kiitos vieraillemme sekä myyjille.

Väkeä riitti ja kaikilla näytti olevan iloinen mieli. Parkkipaikan hoitajillakin riitti kiireettä, jotta jokaiselle löytyi paikka autolle.

Arvonnan voittajat

  • Soutuvene Reijo Heikkilä
  • Katiska Matti Väty
  • Sähkösavustin Orvokki Joutjärvi

Markkinat 2019

Seuraavat markkinat pidetään 3.8.2019 klo 9-15

Tervetuloa markkinoille myymään tai ostamaan

Myyjien kommentteja markkinoista “Hieno paikka, paljon väkeä”, “Varaan paikan ensi vuodeksi”, “Kaikki myytiin” ...

Kuvassa Elimäen Korikeskuksen kolmen polven kauppiaat. Elimäen Korikeskuskus on ollut mukana lähes aina, niin myös tulevilla markkinoilla.

Tule mukaan myymään ja tule viihtymään Jaalan Markkinoilla. Markkinoiden tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Markkinoilla on myös Lions Club Jaalan perinteinen arvonta.

Markkinamyyjille

Testasimme vuoden 2018 markkinoille uutta sähköistä varausjärjestelmäämme. Kävimme markkinoilla myös keskusteluja myyjien kanssa mahdollisista uusista järjestelyistä. Paikkojen sähköinen varaus sai paljon kiitosta. Varaaminen oli yksinkertainen ja helppo. Lisäksi varaamisesta tuli vahvistus heti.

Uudet paikkajärjestelyt aiheuttivat paljon keskustelua. Saimme hyvää palautetta jatkoa ajatellen. Siitä kiitos myyjillemme. Käymme vielä oman keskustelun, jossa markkinoilla esitetty luonnoksemme jalostuu myyjiä ja asiakkaita parhaiten palvelevaksi.

Paikkavaraukset kesälle 2019 avataan, kun olemme saaneet vahvistettua muutokset. Kerromme asiasta kaikille myyjille asian valmistuttua.

Varaamalla etukäteen varmistat paikkasi tulevilla markkinoilla. Nettivaraaminen on helppoa ja turvallista sekä edullisempaa kuin myöhemmin paikalla varaten tai soittaen.

Tästä pääset katsomaan ja myöhemmin varaamaan kun varaukset on avattuna >>

Lisäinfoa varaamisesta:

HUOM! Jatkossa Markkinapaikkavaraukset vain nettivarauksina! Eli näet aina ajantasaisesti vapaat paikat.

Maksa markkinapaikka turvallisesti omalta pankkitililtäsi

Checkout - Oma maksutapa kaikille