Jaalan Markkinat

Etusivu / Jaalan Markkinat
Elimäen Korikeskus on mukana Jaalan Markkinoilla 2019

Markkinat 2021

Jaalan Markkinat onnistuivat hienosti. Kauppaa tehtiin odotettua enemmän, koska monelta kauppiaalta loppui myytävä kesken markkinoiden. Saimme paljon kiitosta järjestelyistä ja mukavasta tunnelmasta. Kiitos vieraillemme sekä myyjille.

Väkeä riitti ja kaikilla näytti olevan iloinen mieli. Parkkipaikan hoitajillakin riitti kiireettä, jotta jokaiselle autolle löytyi paikka. 

Poikkeusolojen markkinat onnistuivat hienosti. Markkinoille oli tullut myyjiä isolta alueelta. Haastattelujen perusteella kauppa kävi hyvin ja useimmat myyjät haluavat tulla mukaan myös ensi vuonna.

Asiakkaita saapui markkinoille yli 500 autolla. Onneksi autoja tuli ja meni, joten voitiin olla turvallisin mielin.

Markkinat 2022

Jaalan 51. markkinat 6.8.2022!

Lions Club Jaalan järjestämillä 50. markkinoilla raotimme hiukan paikan historian verhoa. Meillä on jo tiedossa, että alueemme julkiset historiatiedot eivät anna oikeaa kuvaa Jaalan kylästä. Tulevilla markkinoilla kerromme lisää.

Tule mukaan myymään ja tule viihtymään markkinoilla. Markkinoiden tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen ja perinteidemme säilyttämiseen tuleville sukupolville.

Jaalan Markkinoiden myyntipaikkojen varaus edullisimmin netissä.

Markkinamyyjille

Vuoden 2022 Jaalan Markkinat, elokuun ensimmäisenä lauantaina 6.8.2022, ovat järjestyksessä 51. Lions Club Jaalan järjestämät. Jatkamme 50.v Juhlamarkkinoidemme teemaa. Tuomme esiin jotain uutta niin kauppiaille kuin asiakkaille.  

Markkinapaikan varaus kannattaa tehdä ajoissa! Odotettavissa ovat vilkkaat markkinat.

Varaamalla netin kautta varmistat paikkasi. Nettivaraaminen on helppoa ja turvallista sekä edullisempaa kuin myöhemmin paikalla varaten tai soittaen.

Vuoden 2021 markkinoilla mukana olleet saavat mahdollisuuden varata oman paikkansa ennen online varaamisen avaamista. Olethan antanut sähköpostiosoitteen!