Jaalan Markkinat

Etusivu / Jaalan Markkinat

Markkinat 2020

Jaalan Markkinat onnistuivat hienosti. Saimme paljon kiitosta järjestelyistä ja mukavasta tunnelmasta. Kiitos vieraillemme sekä myyjille.

Väkeä riitti ja kaikilla näytti olevan iloinen mieli. Parkkipaikan hoitajillakin riitti kiireettä, jotta jokaiselle löytyi paikka autolle. Poikkeuksellinen vuosi katkaisi yhden perinteemme: Vuoden 2020 markkinoilla ei ollut arvontaa.

Poikkeusolojen markkinat onnistuivat hienosti. Markkinoille oli tullut myyjiä isolta alueelta mm. Joensuusta ja Tampereelta. Haastattelujen perusteella kauppa kävi hyvin ja joiltakin loppui osa tuotteista. Useimmat myyjät haluavat tulla mukaan myös ensi vuonna.

Asiakkaita saapui markkinoille yli 600 autolla. Onneksi autoja tuli ja meni, joten henkilömäärä pysyi sallituissa rajoissa. Markkinoilla kävi laskelmiemme mukaan yli 2000 ihmistä päivän aikana.

Elimäen Korikeskus on mukana Jaalan Markkinoilla 2019

Markkinat 2021

Jaalan 50. markkinat 7.8.2021!

Lions Club Jaalan järjestämistä markkoinoista voidaan jo puhua perinteenä. Jaalan koulun piha-alueella aloitetut markkinat olivat aluksi kaksi päiväiset ja niihin kuului illalla myös markkinatanssit.

Nykyään markkinapaikkana on klubin oman kiinteistön piha-alue, Liikasenmäki. Talon historia on mielenkiintoinen. Se alkaa jo vuodesta 1683, jolloin perustettiin Jaalaan sotilasvirkatalo. Klubimme vaalii nyt näitä perinteitä ylläpitämällä kiinteistöä.

Tule mukaan myymään ja tule viihtymään markkinoilla. Markkinoiden tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen ja perinteidemme säilyttämiseen tuleville sukupolville.

Jaalan Markkinoiden myyntipaikkojen varaus edullisimmin netissä.

Markkinamyyjille

Otimme vuoden 2019 markkinoille käyttöön sähköisen varausjärjestelmän. Parin vuoden kokemus ja saadut palautteet antavat meille eväitä asian edelleen kehittämiseen. Paikkojen sähköinen varaus on saanut paljon kiitosta. 

Seuraavat markkinat, elokuun ensimmäisenä lauantaina 7.8.2021, ovat järjestyksessä 50. Lions Club Jaalan järjestämät. Tuleville juhlamarkkinoille etsimme tietysti jotain erityistä. Mitä, siitä kerromme myöhemmin. 

Markkinapaikkojen varaus avataan keväällä. Mutta ensin teemme pieniä muutoksia ja tarkennuksia paikkakarttaan.

Seuraa tilannetta! Varaamalla netin kautta varmistat paikkasi tulevilla markkinoilla. Nettivaraaminen on helppoa ja turvallista sekä edullisempaa kuin myöhemmin paikalla varaten tai soittaen.

Maksa markkinapaikka turvallisesti omalta pankkitililtäsi

Checkout - Oma maksutapa kaikille