Jaalan Markkinat

Etusivu / Jaalan Markkinat

Markkinat 2020

Jaalan Markkinat onnistuivat hienosti. Saimme paljon kiitosta järjestelyistä ja mukavasta tunnelmasta. Kiitos vieraillemme sekä myyjille.

Väkeä riitti ja kaikilla näytti olevan iloinen mieli. Parkkipaikan hoitajillakin riitti kiireettä, jotta jokaiselle autolle löytyi paikka. 

Poikkeusolojen markkinat onnistuivat hienosti. Markkinoille oli tullut myyjiä isolta alueelta mm. Joensuusta ja Tampereelta. Haastattelujen perusteella kauppa kävi hyvin ja joiltakin loppui osa tuotteista. Useimmat myyjät haluavat tulla mukaan myös ensi vuonna.

Asiakkaita saapui markkinoille yli 600 autolla. Onneksi autoja tuli ja meni, joten henkilömäärä pysyi sallituissa rajoissa. Markkinoilla kävi laskelmiemme mukaan yli 2000 ihmistä päivän aikana.

Elimäen Korikeskus on mukana Jaalan Markkinoilla 2019

Markkinat 2021

Jaalan 50. markkinat 7.8.2021!

Lions Club Jaalan järjestämistä markkoinoista voidaan jo puhua perinteenä. Jaalan ensimmäiset markkinat olivat kaksi päiväiset, mutta siitä luovuttiin heti. Sen sijaan markkinatansseja järjestettiin pitkään. Nyt se perinne saa jatkoa Jaalan Yrittäjien toimesta.

Nykyään markkinapaikkana on klubin oman kiinteistön piha-alue, Liikasenmäki. Talon historia on mielenkiintoinen. Se alkaa jo vuodesta 1683. Juhlamarkkinoilla on tätä historiaa esillä.

Tule mukaan myymään ja tule viihtymään markkinoilla. Markkinoiden tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen ja perinteidemme säilyttämiseen tuleville sukupolville.

Jaalan Markkinoiden myyntipaikkojen varaus edullisimmin netissä.

Markkinamyyjille

Tämän vuoden Jaalan Markkinat, elokuun ensimmäisenä lauantaina 7.8.2021, ovat järjestyksessä 50. Lions Club Jaalan järjestämät. Juhlamarkkinoillamme on tietysti jotain eritystä niin kauppiaille kuin asiakkaille.  

Markkinapaikan varaus kannattaa tehdä ajoissa! Odotettavissa ovat vilkkaat markkinat.

Varaamalla netin kautta varmistat paikkasi . Nettivaraaminen on helppoa ja turvallista sekä edullisempaa kuin myöhemmin paikalla varaten tai soittaen.