Jaalan Markkinat

Etusivu / Jaalan Markkinat

Markkinat 2019

Jaalan Markkinat onnistuivat hienosti. Saimme paljon kiitosta järjestelyistä ja mukavasta tunnelmasta. Kiitos vieraillemme sekä myyjille.

Väkeä riitti ja kaikilla näytti olevan iloinen mieli. Parkkipaikan hoitajillakin riitti kiireettä, jotta jokaiselle löytyi paikka autolle.

Arvonnan voittajat

  • Soutuvene Matti Kunnas
  • Katiska Juha-Pekka Ylen
  • Sähkösavustin Teemu Sakslin

Tikkakisan palkitut ja tulos olivat

  1. Petri Tinnilä, 39
  2. Asko Mölsä, 34
  3. Markku Ranta, 33
Elimäen Korikeskus on mukana Jaalan Markkinoilla 2019

Markkinat 2020

Pidämme markkinat 1.8.2020!

Tervetuloa markkinoille myymään tai ostamaan

Markkinat ovat avoinna klo 9-15. Elämme poikkeuksilta vuotta, mutta katsomme positiivisesti tulevaisuuteen. Olemme päättäneet pitää markkinat vallitsevat olosuhteet huomioiden ja niiden mukaan toimien. Markkinapaikka ruutumme pidetään väljinä. Yksi ruutu on 5x5 metriä, jota ei toiveista huolimatta nyt voida jakaa.

Myyjien kommentteja markkinoista “Hieno paikka, paljon väkeä”, “Varaan paikan ensi vuodeksi”, “Kaikki myytiin” ... Näin oletamme tapahtuvan myös tänä vuonna, koska meidän markkinat saattavat olla tämän vuoden ensimmäiset ensimmäiset seudullamme!

Kuvassa Elimäen Korikeskuksen kolmen polven kauppiaat. Elimäen Korikeskuskus on ollut mukana lähes aina, niin myös tulevilla markkinoilla.

Tule mukaan myymään ja tule viihtymään Markkinoilla. Markkinoiden tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Markkinoilla on myös Lions Club Jaalan perinteinen arvonta.

Jaalan Markkinoiden myyntipaikkojen varaus edullisimmin netissä.

Markkinamyyjille

Otimme vuoden 2019 markkinoille käyttöön sähköisen varausjärjestelmän. Paikkojen sähköinen varaus sai paljon kiitosta. 

Löysimme vielä jotain parannettavaa käyttäjien palautteita kuunnellessa. Tämän vuoden 2020 markkinoille emme valitettavasti voi vielä toteuttaa toivottuja pienempiä paikkoja. Nyt tarvitaan väljyyttä! Kiitos myyjillemme palautteista. Tehdään markkinoista yhdessä vielä paremmat. 

Varaamalla netin kautta varmistat paikkasi tulevilla markkinoilla. Nettivaraaminen on helppoa ja turvallista sekä edullisempaa kuin myöhemmin paikalla varaten tai soittaen.

Vuoden 2020 paikkavaraukset avataan kesäkuun alussa!

Valitse vapaa paikka ja tee varaus. Kesäkuun aikana varattujen paikkojen laskutus tehdään, kun markkinoiden pito varmistuu myös viranomaisten taholta. Näin varauksesi ei ole sitova, mikäli markkinoita ei kaikesta huolimatta saa pitää.

AVI antaa ohjeistuksensa kuukausittain seuraavalle kuukaudelle.

Vuosi 2019 oli meille erityinen

Kouvolassa oli markkinoiden aikaan menossa asuntomessut sekä monta muutakin tapahtumaa. Odotimme markkinoillemme paria edellistä vuotta suurempaa osallistujajoukkoa niin myyjien kuin kävijöidenkin osalta. Tämä myös toteutui.

Markkinoilla lauloi ja haastatteli myyjiä sekä yleisöä vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen.

Jaalan Markkinoilla 2019 viihdyttää Jukka Hallikainen

Varaa myyntipaikat netissä!

Varaa markkinapaikka 2020 >>.

Lisäinfoa varaamisesta:

HUOM! Markkinapaikkavaraukset nettivarauksina! Näet aina ajantasaisesti vapaat paikat.

Maksa markkinapaikka turvallisesti omalta pankkitililtäsi

Checkout - Oma maksutapa kaikille