Jaalan Markkinat

Etusivu / Jaalan Markkinat
Elimäen Korikeskus on mukana Jaalan Markkinoilla 2019

Markkinat 2022

Jaalan Markkinat pidettiin lauantaina 6.8.. Paikalla kävi runsaasti porukkaa varsinkin aamupäivällä, jolloin sää suosi tapahtumaa. Kauppiailta saimme hyvää palautetta ja moni halusikin jo varmistaa paikkansa myös ensi vuodelle.

Markkinoilla suoritettiin Lions Club Jaalan arpojen arvonta, tulos:

  • Soutuvene: arpa nro 830, Klaus Klemettilä
  • Koivuklapit: arpa nro 198, Esa Kaipiainen
  • Sähkösavustin: arpa nro 583, Matti Anttila

Markkinoilla jaettiin myös hyvin menestyneille jaalalaisille koululaisille oppilaitosten suosittamana yhdistyksemme myöntämät stipendit. Stipendi on kannustuksemme jatkaa hyvää aherrusta koulutiellä.

Kiitos vieraillemme sekä myyjille. Ensi vuonna tavataan taas!

 

Markkinat 2023

Jaalan 52. markkinat 5.8.2023!

Takanamme on haastavia vuosia koronan takia ja nyt uutena edessämme on maailman tilanne sekä taloudelliset haasteet. Meille näistä lähimpänä on näinä aikoina sähkön hinta. Miten selviämme talven yli Liikasenmäen lämmityksestä? Kiitos onnistuneen kesän. Kesäteatterissa ja markkinoilla oli säpinää ja saimme kartutettua kassaamme tulevan varalle.

Näissä mietteissä olemme varmoja markkinoiden jatkumisesta myös tulevaisuudessa!

Tule mukaan myymään ja tule viihtymään markkinoilla. Markkinoiden tuotto käytetään kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen ja perinteidemme säilyttämiseen tuleville sukupolville.

Jaalan Markkinoiden myyntipaikkojen varaus edullisimmin netissä.

Markkinamyyjille

Vuoden 2023 Jaalan Markkinat, elokuun ensimmäisenä lauantaina 5.8.2023, ovat järjestyksessä 52. Lions Club Jaalan järjestämät.   

Markkinapaikan varaus kannattaa tehdä ajoissa! Odotettavissa ovat taas vilkkaat markkinat.

Varaamalla netin kautta varmistat paikkasi. Nettivaraaminen on helppoa ja turvallista sekä edullisempaa kuin myöhemmin paikalla varaten tai soittaen. Nettivaraus avataan keväällä toukokuussa.

Vuoden 2022 markkinoilla mukana olleet saavat mahdollisuuden varata oman paikkansa ennen online varaamisen avaamista. Olethan antanut sähköpostiosoitteen! Moni myyjä ilmoittikin 2022 markkinoilla halun tulla uudestaan ja varasivat paikan.