Liikasenmäki

Etusivu / Liikasenmäki

Liikasenmäki ja sen käyttö

Liikasenmäki on Jaalan ja leijona klubimme keskeinen tapahtumapaikka. Paikka sopii monenlaiseen tapahtumaan ympäri vuoden.

Liikasenmäki

Liikasenmäellä tapahtuu kaikkina vuodenaikoina

Liikasenmäki on vakiintunut jaalalaisten tapahtumien päänäyttämöksi. Alueella järjestetään vuosittain monta erilaista tapahtumaa, jotka tuovat kylälle oman porukan lisäksi myös vieraita hyvinkin kaukaa. 

Jo perinteeksi tullut Jaalan Kesäkauden Avaus Liikasenmäen näyttämöllä kesäkuun alussa aloittaa vilkkaan lomakautemme. Ennen juhannusta on jo monena vuonna käynnistynyt kesäteatterin näytäntökausi. Kesäkausi huipentuu Jaalan Markkinoihin elokuun alussa. 

Tapahtumien välillä aluella pelataan kesäisin frisbeegolfia ja jalkapalloa. Talvella alue toimii usein hiihtolatujen lähtökohtana. Jaalan Lions Club tukee tällä tavoin nuoria liikunnallisiin harrastuksiin. 

Ylläpitoremontteja

Liikasenmäellä on aina jotain remontoitavaa

Liikasenmäki, rakennukset ja ympäristö, ovat museoviraston suojeluksessa. Lion Club Jaalan velvollisuus on ylläpitää ja kunnostaa kiinteistöä niin, että se säilyy mahdollisimman hyvin jälkipolville ja on avoimesti käytettävissä.

Päärakennuksessa on leijonien toimesta tehty kaksi perusremonttia. Kunnostyötä on jatkettu piharakennuksissa ja työ jatkuu edelleen. Kunnostamiseen tarvitaan paljon fyysistä työtä sekä rahaa. Leijonien oma talkootyö on hyvin merkittävää.

Rahaa on kuitenkin kerättävä klubin ulkopuolelta. Siinä sinäkin voit olla mukana osallistumalla tapahtumiin ja näin tuet toimintaamme.

Liikasenmäen käyttö

Oma tapahtuma Liikasenmäelle?

Liikasenmäki on oiva paikka pitää erilaisia juhlia, syntymäpäivät, häät, pikkujoulut ym.

Remontoidut tilat ja nykyaikainen keittiö yhdessä perinteisen, historiaa huokuvan, ympäristön kanssa luovat viihtyisät puitteet mille tahansa tapahtumalle.

Kysy lisää ->